Jouw Techniek Fabriek
 • Dukino Business Events, Unieke teambuilding. Dukino Business Events laat u werkelijk sleutelen aan uw team. Of u nu op zoek bent naar een gezellig teamuitje of een uitdagende teambuilding activiteit. Wij bieden verrassende programma's met creatieve, technische, sportieve en culturele thema's.

  Naar de website van Dukino Business Events
 • Techfinder, techniek promotie jongeren. TechFinder biedt een totaaloverzicht van activiteiten en materialen binnen het domein van wetenschap en techniek voor kinderen en jongeren. Ons doel is om leraren, docenten, pedagogisch medewerkers en managementleden wegwijs te maken in het aanbod van activiteiten en materialen.

  Naar de website van Techfinder
 • DigiFab, Materiaal bewerking. DigiFab is een bedrijf dat kennis en computergestuurde machines in huis heeft om u te helpen bij het bewerken van materialen zoals hout, plastics en metalen.

  Naar de website van DigiFab
 • Karikatuur.nl, Voor al uw karikaturen. Via Karikatuur.nl bestelt u een grappige karikatuur, snel en gemakkelijk, waar u ook bent.
  Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel in Eindhoven op de Stratumsedijk 10 in Eindhoven

  Naar de website van Karikatuur.nl
 • Drukwijzer.nl, Drukwerk. Drukwijzer.nl (en haar gespecialiseerde partners) is een nationaal opererende onderneming met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van opmaak, grafische producties, de begeleiding.

  Naar de website van Drukwijzer.nl
 • Ron's textieldrukkerij, Textiel bedrukkingen. Kwaliteitsbedrukkingen op textiel, promotie- en bedrijfskleding.

  Wij leveren zowel enkele stuks als grotere series Textiel, ook kunt U met eigen Textiel bij ons terecht.

  Naar de website van Rons textiel drukkerij
 • HiSign & Printing, Reclame. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van full-colour reclame/belettering en een ster in het bedenken van creatieve oplossingen voor uw onderneming.

  Naar de website van HiSign
 • Brainport, High tech groeiversneller. Brainport, met Eindhoven als kloppend hart, is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prominente high tech centra van Europa.

  Naar de website van Brainport
 • JL MAG, High End Magneten. JL MAG richt zich op het bieden van klantspecifieke magneetoplossingen. Van high-tech magnetisch materiaal tot geavanceerde engineering en magnetische systemen. Vanuit onze vestiging in Schijndel coŲrdineren wij het volledige traject van oplossingsgericht meedenken en ontwikkeling tot aan de levering bij onze klanten, alsmede het recyclen van de zeldzame-aarde magneten.

  Naar de website van JL MAG

logo

Contact

Vraag meer informatie aan via ons Contactformulier.

Telefoon: 06 53 6494 81
Bezoekadres: Boerdereike (houten gebouw, witte deur), Aanschot 80 in Eindhoven