Jouw Techniek Fabriek
  • Marcel Dukino, Eigenaar. Marcel Dukino, altijd druk met het ontwikkelen van nieuwe concepten, ideeën. Begonnen met Dukino-Skateschool als eerste commerciële skateschool van Nederland. Na jaren van lesgeven, demonstraties geven en verbeteren van de skate veiligheid in NL werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Het eerste teambuilding programma Construct Challenge zorgde voor een grote verandering binnen het bedrijf zodat Dukino Business Events de juiste naam werd. Nu 10 jaar later staat er een gezond bedrijf met 24 teambuilding programma's en publieksevenementen. Marcel zorgt er met zijn oneindige ideeën voor dat er kansen blijven ontstaan voor Dukino Business Events.
  • Safiye Dukino, Eigenaar. Safiye Dukino is op de achtergrond nauw betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Zij zorgt voor de administratie en staat telefonisch klanten te woord.
  • Jeroen Steerneman, Instructeur en technisch adviseur. Het motto van Jeroen is: "Kan niet, bestaat niet!" Jeroen is verantwoordelijk voor veel technische oplossingen binnen de teambuilding programma's van Dukino. Een door Marcel bedacht instructie instrument of nieuw concept wordt door Jeroen realiseerbaar gemaakt. Verder is Jeroen multi inzetbaar op alle evenementen. Met groot enthousiasme en kennis van zaken biedt hij hulp bij programma's van Aqua Experiment tot Cultuur Clash.
  • Pascal van Maasakkers, Instructeur. Pascal is een gedreven instructeur die met veel enthousiasme uw evenement in goede banen zal begeleiden.
  • Roy Schoones, Instructeur. Roy is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Sinds december 2019 heeft hij zijn uitdaging gevonden bij Jouw Techniek.
    Roy is binnen het team verantwoordelijk voor het organiseren van techniekbelevingen... Van Slim Heffen tot Elektriciteit; Roy kan er je alles over uitleggen!
  • Bram Smits, Evenement coördinator/ instructeur. Bram, onze (halve) 'marathonman', is in staat elke keer opnieuw de verwachtingen van de kinderen te overtreffen. Dat krijgt hij voor elkaar met zijn inzet, positieve uitstraling, gezellige glimlach en oprechte betrokkenheid.
    Bram denkt graag mee in de vernieuwing van techniek activiteiten. Als Marcel denkt het concept 100% te hebben staan, dan weet Bram nog wat puntjes op de i te zetten!

logo

Contact

Vraag meer informatie aan via ons Contactformulier.

Jouw Techniek info(at)JouwTechniek.com Bezoekadres: Sectie C Daalakkersweg 2 gebouw 10 (hoofdingang 300 m rechtdoor) 5641 JA Eindhoven tel.: 06 53 6494 81